PRAVNO OBVESTILO

Splošni pogoji določajo in urejajo pogoje uporabe spletnih strani na naslovu www.blesjkivitezi.org, njenih podstrani in spletnih strani na njihovih poddomenah, katerega lastnik je Športno društvo Blejski VITEZI (v nadaljevanju lastnik).

Z uporabo spletnih strani se strinjate s pogoji uporabe. Če se z njimi ne strinjate vam uporabo strani odsvetujemo. Lastnik si pridržuje pravico do sprememb ali izbrisa kateregakoli dela spletnih strani brez predhodnega obvestila.

Lastnik se bo po svojih najboljših močeh trudil zagotavljati točne podakte. Opozarjamo pa uporabnike, da je vsebina spletnih strani informativnega značaja, zato lastnik ne prevzema odgovornosti za točnost in neoporečnost vsebine le teh. Prav tako ni odgovorno osebje, zastopniki ali zaposleni pri lastniku za kakršnokoli nastalo škodo zaradi uporabe spletne strani.

Pri posredovanju podatkov uporabnika, se lastnik obvezuje da jih bo uporabljal samo na način in namene ki so opisani ob podajanju podatkov.

Za vse morebitne spore je pristojno sodišče v Radovljici. Za uporabo www.blejskivitezi.org in za tolmačenje teh splošnih pogojev velja pravo Republike Slovenije.